Nepal werd op 25 april en 12 mei 2015 getroffen door twee aardbevingen. Meer dan 8000 doden en meer dan 8 miljoen mensen verloren toegang tot sanitaire en sociale voorzieningen.

Nepal heeft een oppervlakte van 147 181 km². Het land grenst aan India en China waarmee het 2810 km landsgrenzen deelt. Nepal werd op 25 april en 12 mei 2015 getroffen door twee aardbevingen. De gevolgen waren zwaar: meer dan 8000 doden en meer dan 8 miljoen mensen verloren toegang tot sanitaire en sociale voorzieningen. Caritas is via haar netwerk de meest kwetsbare groepen te hulp geschoten en startte heropbouw- en ontwikkelingsprojecten die nog lopen tot 2017.

Nieuws "Nepal"

Projecten "Nepal"

Achter elk cijfer een verhaal

Alle verhalen