Persoonlijke begeleiding op maat

Kwetsbare vluchtelingen

Alleenstaande moeders, jongeren, personen met medische of psychosociale problemen… het zijn allemaal mensen die als vluchteling extra kwetsbaar zijn en begeleiding op maat nodig hebben om zich hier thuis te voelen. Daarvoor kunnen ze rekenen op de persoonlijke begeleiding van de coaches van Caritas.

Nieuws "Kwetsbare vluchtelingen"

Projecten "Kwetsbare vluchtelingen"

Focus

• 96%

van de kwetsbare families opgevangen door Caritas werden tussen midden-2015 en 2017 begeleid naar een definitieve huisvesting.

personen kregen een verblijfsvergunning in België tussen januari en juni 2018.

Achter elk cijfer een verhaal

Alle verhalen
Caritas International België