Verzwakte vrouwen versterken

Vrouwen & alleenstaande moeders

Verzwakt door dikwijls traumatische ervaringen, hebben alleenstaande vrouwen of moeders met kinderen vaak aangepaste opvang nodig. Daarom heeft Caritas een opvangaccommodatie opgezet die is aangepast aan hun noden en een volledige omkadering biedt.

Nieuws "Vrouwen & alleenstaande moeders"

Projecten "Vrouwen & alleenstaande moeders"

Focus

asielaanvragen in België van januari tot september 2017

vrouwen (18) en kinderen (42) begeleid in Louvranges in 2016

• 40 %

van de personen die aankwamen in het Belgisch opvangnetwerk in februari 2017 zijn families

Caritas International België

Honderden vrijwilligers zeggen neen tegen onverschilligheid tegenover vluchtelingen in nood en zetten zich in voor Caritas International. En u, wenst u zich in te zetten voor de meest kwetsbaren  ?

Ik word vrijwilliger
Caritas International België

Ik doe een gift

Wat zouden we doen zonder u en uw vrijgevigheid  ? Dankzij uw gift draagt u bij tot de strijd tegen honger, armoede en geweld. Samen geven wij een tweede kans aan mensen die uw gift het meeste nodig hebben.

Ik doe een gift