Wat betekent thuis voor jou?

Aan tafel met vluchtelingen en migranten

Asiel & Migratie :

In België bieden we een humaan en individueel antwoord op elk migratieparcours en verdedigen we de rechten van migranten en vluchtelingen. We begeleiden hen ook in de zoektocht naar duurzame oplossingen, met een speciale aandacht voor de meest kwetsbaren.

Focus

• 21 %

van de mensen die in 2017 het vluchtelingenstatuut kregen in België, kwamen uit Syrië (4.096 mensen).

ASIELAANVRAGEN IN BELGIË in 2017.

ERKENDE VLUCHTELINGEN ZOEKEN EEN HUURWONING.

Achter elk cijfer een verhaal

Alle verhalen
Caritas International België