Zij blijven in Syrië. Blijf hen nabij

Samen gaan we de uitdaging aan ! 20 km door Brussel

Ga ook samen op weg met migranten en vluchtelingen

Caritas International helpt slachtoffers van geweld, natuurrampen en armoede, in hun eigen land of op de vlucht, in samenwerking met haar lokale, nationale en internationale netwerken.

Meer weten

Focus

SYMPATHISANTEN Gaven ONS FINANCIËLE RUGGENSTEUN in 2016.

• 1.300.000

SLACHTOFFERS VAN DE CRISIS IN SYRIË kregen in 2016 NOODHULP VIA ONS CARITASNETWERK.

• 150

vrijwilligers HieLPEN BIJ DE BEGELEIDING VAN ASIELZOEKERS EN VLUCHTELINGEN in 2016.

Caritas International België

Honderden vrijwilligers zeggen neen tegen onverschilligheid tegenover vluchtelingen in nood en zetten zich in voor Caritas International. En u, wenst u zich in te zetten voor de meest kwetsbaren ?

Ik word vrijwilliger
Caritas International België

Ik doe een gift

Wat zouden we doen zonder u en uw vrijgevigheid ? Dankzij uw gift draagt u bij tot de strijd tegen honger, armoede en geweld. Samen geven wij een tweede kans aan mensen die uw gift het meeste nodig hebben.

Ik doe een gift