Professionele dienstverlening aan alle migranten

Hulp aan migranten

In samenwerking met CAW Brabantia, de sociale dienst van Caritas, bieden we steun aan alle migranten. Voor vragen over gezinshereniging, vrijwillige terugkeer of andere problemen, kunnen migranten terecht bij deze eerstelijnsdienst. Samen organiseren we ook de voogdij van Niet-begeleide minderjarige vreemdelingen (NBMV) en bezoeken we gesloten centra.

Nieuws "Hulp aan migranten"

Projecten "Hulp aan migranten"

Focus

• 10.688

Asielaanvragen in België tussen januari en juni 2018.

• 48%

van de uitgaven van Caritas International rechtstreeks geïnvesteerd in de hulp bij asiel en migratie in 2017

• 4.665

mensen hebben een verblijfsvergunning in België gekregen tussen januari en juni 2018