Economische ontwikkeling en gezondheid in een context van extreme armoede.

Palestina

Het Israëlisch-Palestijns conflict lijkt in een impasse te zitten. Het haalt al lang de voorpagina’s niet meer. Maar het onrecht en het dagelijks geweld, vooral in de Gazastrook, zijn er niet minder om voor de bijna twee miljoen inwoners die als het ware in een open gevangenis leven.
Samen met de lokale Caritas blijven we hardnekkig werken aan de economische ontwikkeling van verschillende achtergestelde Palestijnse gemeenschappen. In Gaza organiseert ze ook gezondheidzorg, van groot belang in deze context van immense verpaupering.

in Palestina

+ -