Caritas International ondersteunt kwetsbare vluchtelingen.

Kwetsbare vluchtelingen

Caritas International ondersteunt kwetsbare vluchtelingen: mensen met medische of psychosociale problemen, alleenstaande moeders of niet-begeleide minderjarige vreemdelingen. Daarnaast ondersteunt de cel Integratie ook vluchtelingen die in België aankwamen binnen het kader van het hervestigingsprogramma. Deze vluchtelingen krijgen - na een leven in vluchtelingenkampen - de kans een nieuw leven op te bouwen in België dankzij de hulp van onze coaches. De coaches zorgen ervoor dat ze in hun noden worden voorzien en, als nodig, dat ze worden doorgestuurd naar specifiekere ondersteunings-diensten.

Nieuws "Kwetsbare vluchtelingen"

Projecten "Kwetsbare vluchtelingen"