CARITAS INTERNATIONAL is aanwezig in Indonesië sinds de tsunami van 2004.

Steun de slachtoffers van de tsunami in Indonesië

Indonesië

Indonesië bestaat uit 13 466 eilanden waarvan er 6000 bewoond zijn. Het is de grootste archipel ter wereld. Sinds de tsunami van 2004 zijn wij er werkzaam. Sindsdien financieren wij heropbouw- en ontwikkelingsprojecten in Maumere, Flores (ten noordwesten van Australië). Indonesië wordt geregeld getroffen door natuurrampen. Na de zware aardbevingen en tsunami van 28 september 2018 bieden we momenteel ook noodhulp aan de overlevenden.

in Indonesië

+ -

Nieuws "Indonesië"

Projecten "Indonesië"