CARITAS INTERNATIONAL is aanwezig in Indonesië sinds de tsunami van 2004.

Steun de slachtoffers van de tsunami in Indonesië

Indonesië :

In het kort

Indonesië bestaat uit 13 466 eilanden waarvan er 6000 bewoond zijn. Het is de grootste archipel ter wereld. Sinds de tsunami van 2004 zijn wij er werkzaam. Sindsdien financieren wij heropbouw- en ontwikkelingsprojecten in Maumere, Flores (ten noordwesten van Australië). Indonesië wordt geregeld getroffen door natuurrampen. Na de zware aardbevingen en tsunami van 28 september 2018 bieden we momenteel ook noodhulp aan de overlevenden.

Caritas
International
in Indonesië

+ -

Nieuws "Indonesië"

Alle nieuwsberichten

Projecten "Indonesië"

Alle projecten

Achter elk cijfer een verhaal

Caritas International België Het verhaal van een overlevende

Het verhaal van een overlevende

Caritas medewerker Fatwa Fadillah ontmoette in het dorp Jonohoge een vrouw die de aardbeving en daaropvolgende tsunami overleefde. Haar naam heeft hij niet gevraagd, maar…

Lees meer
Alle verhalen
Caritas International België

Vrijwilligerswerk

Honderden vrijwilligers zeggen neen tegen onverschilligheid tegenover vluchtelingen in nood en zetten zich in voor Caritas International. En u, wenst u zich in te zetten voor de meest kwetsbaren?

Ik word vrijwilliger
Caritas International België

Ik doe een gift

Wat zouden we doen zonder u en uw vrijgevigheid? Dankzij uw gift draagt u bij tot de strijd tegen honger, armoede en geweld. Samen geven wij een tweede kans aan mensen die uw gift het meeste nodig hebben.

Ik doe een gift