20 km door Brussel: lopen voor heropbouw

Caritas International België 20 km door Brussel: lopen voor heropbouw
18/12/2018

Koppel het sportieve aan het solidaire en loop de 20 km door Brussel met het Caritasteam. Elke stap is een concrete hulp voor de slachtoffers van natuurrampen en armoede in Haïti. Zo draag jij je steentje bij, ook letterlijk, want elke ingezamelde euro gaat naar de heropbouw van huizen.

Deze grote Brusselse wedstrijd brengt 40.000 lopers van over de hele wereld samen. De 40e editie gaat door op zondag 19 mei in het Jubelpark. Sympathisanten, schenkers, collega’s, vrijwilligers, vluchtelingen… sluit je aan bij het Caritasteam, laat je sponsoren en bouw met ons aan een meer solidaire wereld.

Inschrijvingen

De inschrijvingen starten begin 2019. Om op de hoogte te blijven, kun je je alvast inschrijven op onze nieuwsbrieven of ons volgen op sociale media (FacebookTwitter). Er werd ook een evenement gecreëerd op Facebook, waar we alle praktische details zullen aankondigen.

Vragen?

Voor alle bijkomende vragen kun je terecht bij Davy De Witte op het nummer 02 431 00 72 of per e-mail: d.dewitte@caritasint.be. Hij helpt je met plezier!

Verwant nieuws