Ga ook samen op weg met migranten en vluchtelingen

Samen gaan we de uitdaging aan ! 20 km door Brussel

Solidair met de vluchtelingen ! Waar ze zich ook bevinden...

Asiel & Migratie :

In België bieden we een humaan en individueel antwoord op elk migratieparcours en verdedigen we de rechten van migranten en vluchtelingen. We begeleiden hen ook in de zoektocht naar duurzame oplossingen, met een speciale aandacht voor de meest kwetsbaren.

Focus

• 30 %

van de mensen die in 2016 het vluchtelingenstatuut kregen in België, kwamen uit Syrië (7.337 mensen)

ASIELAANVRAGEN IN BELGIË Tussen januari en september 2017.

ERKENDE VLUCHTELINGEN ZOEKEN EEN HUURWONING.

Achter elk cijfer een verhaal

Alle verhalen
Caritas International België

Honderden vrijwilligers zeggen neen tegen onverschilligheid tegenover vluchtelingen in nood en zetten zich in voor Caritas International. En u, wenst u zich in te zetten voor de meest kwetsbaren   ?

Ik word vrijwilliger
Caritas International België

Ik doe een gift

Wat zouden we doen zonder u en uw vrijgevigheid   ? Dankzij uw gift draagt u bij tot de strijd tegen honger, armoede en geweld. Samen geven wij een tweede kans aan mensen die uw gift het meeste nodig hebben.

Ik doe een gift