Gezinshereniging, leven met uw gezin, is een basisrecht.

Gezinshereniging

Gezinshereniging is een basisrecht: mensen die een verblijfstitel kregen in België kunnen herenigd worden met hun kind(eren) en/of partner die in het buitenland verblijven. Caritas International en haar partner op het terrein: de sociale dienst CAW Brabantia, streven ernaar om gezinnen zo snel mogelijk te herenigen door ze te ondersteunen en adviseren in de vaak complexe, tijdrovende en dure procedure.

Nieuws "Gezinshereniging"

Focus

mensen ondersteund in hun aanvraag tot gezinshereniging in 2016

• 50%