Ga de ontmoeting aan in Scherpenheuvel op 22 juni

Caritas International België Ga de ontmoeting aan in Scherpenheuvel op 22 juni

Isabel Corthier

Isabel Corthier

05/06/2018

Het Peeterskasteel viert feest en neemt afscheid. Op 22 juni is iedereen hartelijk welkom van 16u tot 22u. Om het gesprek op gang te brengen, worden verschillende activiteiten aangeboden. Je kunt elkaar ook ontmoeten aan een heerlijke barbecue. Doe mee en ga samen op weg met migranten en vluchtelingen!

Op het programma ?

Ga op 22 juni van 16u tot 22u aan tafel met migranten en vluchtelingen, ga samen op weg. Een mooie gelegenheid om de ontmoeting aan te gaan!

Doe mee en…

  • Spring een gat in de lucht op het springkasteel
  • Maak Afghaanse vliegers
  • Kook samen met vluchtelingen
  • Leer djembé spelen en dabke dansen
  • Ontdek verborgen talenten op het vrij podium
  • …En nog veel meer!

 

Om de workshops (dabke, djembé, vliegers maken en koken) leuk te houden, is het aantal plaatsen beperkt. We vragen dan ook om hiervoor ter plaatse in te schrijven voor 17.30u.

Praktische informatie

Die dag niet vrij ?

Geen probleem, Caritas organiseert een week vol ontmoetingen van 17 tot 24 juni in het kader van haar wereldwijde campagne “Samen op weg” (#ShareJourney), gelinkt aan het initiatief “Vreemd gaan eten“. Een symbolische week rond Wereldvluchtelingendag op 20 juni. We komen samen rond een maaltijd, een concert, animatiestands… altijd met de centrale bedoeling om elkaar te ontmoeten.

Verwant nieuws

Alle nieuwsberichten