Teken mee de toekomst van Syrische vluchtelingenkinderen in Libanon

Stuur een origineel woordje aan Syrische vluchtenlingenkinderen om ze success te wensen, moed in te spreken en hoop te geven.

Solidariteit met vluchtelingen, waar dan ook. In België, in Europa of elders.

34 scholen heropbouwen, het is een gigantische onderneming waarvoor we uw hulp nodig hebben.

Slachtoffers van conflicten helpen om aan hun basisbehoeften te voldoen.

Caritas International en haar partners helpen slachtoffers van oorlogen, natuurrampen en armoede. Wij bieden hen, in hun eigen land of op de vlucht, onmisbare, duurzame materiële en niet-materiële hulp. In België ondersteunen we migranten en vluchtelingen door hen een humaan antwoord te bieden, aangepast aan hun migratietraject. Wij voeren onze missie uit zonder enige vorm van discriminatie.

Meer weten

Focus

• 26.600

schenkers geven ons hun waardevolle steun