Ga ook samen op weg met migranten en vluchtelingen

Tover het dorre land om in een groene tuin

Caritas International en haar partners helpen slachtoffers van oorlogen, natuurrampen en armoede. Wij bieden hen, in hun eigen land of op de vlucht, onmisbare, duurzame materiële en niet-materiële hulp. In België ondersteunen we migranten en vluchtelingen door hen een humaan antwoord te bieden, aangepast aan hun migratietraject. Wij voeren onze missie uit zonder enige vorm van discriminatie.

Meer weten

Focus

SYMPATHISANTEN GEVEN ONS FINANCIËLE RUGGENSTEUN.

• 1.300.000

SLACHTOFFERS VAN DE CRISIS IN SYRIË KRIJGEN NOODHULP VIA ONS CARITASNETWERK.

• 150

vrijwilligers HELPEN BIJ DE BEGELEIDING VAN ASIELZOEKERS EN VLUCHTELINGEN in 2016.