Caritas op Instagram: wij zijn er klaar voor! En jij?

Caritas International België Caritas op Instagram: wij zijn er klaar voor! En jij?

Caritas - Overzicht van onze eerste posts op de account @caritasintbe

Caritas - Overzicht van onze eerste posts op de account @caritasintbe

02/05/2019

“Vluchtelingen, asielzoekers, slachtoffers van geweld, natuurrampen of armoede, in België of daarbuiten. Sympathisanten, vrijwilligers of collega’s van Caritas. Achter elk gezicht zit een verhaal. Dit verhaal willen we brengen op deze gloednieuwe Instagram account!’

Dit was het allereerste bericht op onze Instagramaccount! En het vat goed samen wat we willen doen: Instagram inzetten om mee te bouwen aan een betere wereld: een wereld van vrede, solidariteit en rechtvaardigheid, waarin de waardigheid van elke persoon een fundamentele waarde vormt en waar de rijkdom beter verdeeld is.

Waaraan kun je je verwachten?

JIJ bent Caritas, daaraan herinnert deze Instagram account bij elke publicatie. Je vindt er getuigenissen terug van de drijvende krachten achter Caritas International. Zo leer je hen kennen en deel je een virtuele ontmoeting.

In plaats van te spreken in naam van, willen we nog meer mensen zelf aan het woord laten. Instagram is een plaats van verhalen, emoties, gevoel… Klein extraatje: je ziet er ook enkele behind the scenes foto’s en video’s van onze collega’s in België en het buitenland.

Wat betekent dit voor de volgers van Caritas?

Deze vernieuwing komt met enkele veranderingen op onze andere kanalen. Het doel is om nog dichter aan te sluiten bij je interesses en inhoud op maat te bieden.

  • Facebook: Je vindt links naar onze recente artikels en campagnes, uitnodigingen voor evenementen, noodoproepen maar ook foto’s en video’s.
  • Twitter : Hier vind je vooral onze politieke boodschappen en laatste nieuws in verband met ons beleidswerk.
  • LinkedIn: Ontdek er onze laatste vacatures, belangrijk nieuws en bedrijfsnieuws.
  • Nieuwsbrieven: Ook hier verandert er niets. Je blijft de essentie ontvangen via de lijst “Caritas in een klik” en/of informatie op basis van je interesses via onze 5 thematische lijsten.
  • Deze website: Niets verandert. Je blijft er op de hoogte van ons laatste nieuws en campagnes, recente projecten, publicaties en verhalen.

JOUW verhaal delen?

We kunnen het niet genoeg zeggen. Zonder jou zou Caritas niet bestaan. Heb jij een verhaal waarin Caritas een rol heeft gespeeld? Contacteer ons en deel je ervaring!

Verwant nieuws

Alle nieuwsberichten