Leerkrachten, we hebben jullie nodig!

Caritas International België Leerkrachten, we hebben jullie nodig!
14/05/2020

Binnen het project ‘Other talk’ willen we meer te weten komen over de mening van jongeren rond de topics migratie en vluchtelingen en peilen naar hoe ze zich hierover informeren. Daarom zijn we op zoek naar leerkrachten die ons kunnen helpen met het verspreiden van onze enquête. Wil je graag je steentje bijdragen? lees dan zeker verder!

Other talk

Other talk is een samenwerking tussen een heleboel organisaties, waaronder Caritas International. Binnen het project willen we meer inzicht krijgen over de attitudes van Vlamingen rond migratie en vluchtelingen. In deze fase van het project brengt StampMedia in kaart hoe jongeren tegenover deze thema’s staan en via welke kanalen ze zich hierover informeren. Dat doen ze samen met 11.11.11, onderzoeker Julie De Smedt en met advies van de KU Leuven.

Doel?

Jongeren zijn een vaak vergeten doelgroep wanneer er wordt gepeild naar opinies en attitudes. Daarom willen we met deze studie meer dan 2500 leerlingen ondervragen uit verschillende studierichtingen van het secundair onderwijs. Van het 1ste tot en met het 7de jaar. 2500, dat is veel. We kunnen dus alle hulp goed gebruiken!

Hoe kan je deze enquête helpen verspreiden?

Schrijf je hier in, vervolgens bezorgt StampMedia je de link naar de enquête en meer informatie over de verwerkingsopdracht. Indien je meer informatie nodig hebt, stuur dan gerust een mailtje naar (othertalk@stampmedia.be).

Verwant nieuws

Alle nieuwsberichten