11.11.11 campagne vraagt een menselijk migratiebeleid

Caritas International België 11.11.11 campagne vraagt een menselijk migratiebeleid
12/09/2018

Wereldwijd ontvluchten miljoenen mensen oorlog, vervolging, armoede, ongelijkheid, klimaatverandering. Oorzaken waar wij met vele andere organisaties elke dag aan werken. Net zoals vorig jaar staat de campagne van 11.11.11 ook in 2018 in het teken van migratie en vluchtelingen. Caritas International werkt mee aan deze campagne. Jij toch ook?

De campagne  “Allemaal mensen op weg naar beter” vraag een rechtvaardig migratiebeleid dat de oorzaken van migratie aanpakt, maar ook veilige en legale migratieroutes aanbiedt. Een beleid dat niet vervalt in een wij-zij verhaal maar op een correcte manier over migratie praat.

Steun van partnerorganisaties

11.11.11 steunt met de ingezameld fondsen onder meer projecten van partnerorganisaties en wil hiermee de grondoorzaken van migratie aanpakken. In 2017 kreeg Caritas International 69.786 euro voor haar EMMO-Project.

Zo’n 80 organisaties uit verschillende sectoren, waaronder Caritas International, slaan de handen in elkaar om deze campagne kracht bij te zetten.

MAAK JE STEUN ZICHTBAAR

Een warme samenleving begint voor je eigen deur, en aan je eigen raam! Kies en bestel jouw raamaffiche en toon Vlaanderen dat je solidair bent met migranten en vluchtelingen, dat je van onze politici een rechtvaardig migratiebeleid eist en dat we allemaal mensen zijn, onderweg naar beter.

Op 11.be/allemaalmensen lees je hoe jij je verder kan inzetten! Je ontdekt er ook boeiende onderzoeken, verhalen van mensen op de vlucht en nog veel meer.

Verwant nieuws

Alle nieuwsberichten