Lancering van de nieuwe campagne migratie

Caritas International België Lancering van de nieuwe campagne migratie
12/09/2018

Wereldwijd ontvluchten miljoenen mensen oorlog, vervolging, armoede, ongelijkheid, klimaatverandering. Oorzaken waar wij met vele andere organisaties elke dag aan werken. Net zoals vorig jaar staat de campagne van 11.11.11 ook in 2018 in het teken van migratie en vluchtelingen. Caritas International werkt mee aan deze campagne. Jij toch ook?

De campagne  “Allemaal mensen op weg naar beter” vraag een rechtvaardig migratiebeleid dat de oorzaken van migratie aanpakt, maar ook veilige en legale migratieroutes aanbiedt. Een beleid dat niet vervalt in een wij-zij verhaal maar op een correcte manier over migratie praat.

Steun van partnerorganisaties

11.11.11 steunt met de ingezameld fondsen onder meer projecten van partnerorganisaties en wil hiermee de grondoorzaken van migratie aanpakken. In 2017 kreeg Caritas International 69.786 euro voor haar EMMO-Project.

Zo’n 80 organisaties uit verschillende sectoren, waaronder Caritas International, slaan de handen in elkaar om deze campagne kracht bij te zetten.

Kick-off van Migratiecampagne

Op zaterdag 22 september lanceert 11.11.11 zijn campagne migratie #AllemaalMensen in De Bijloke in Gent. Wat mag je verwachten? Boeiende sprekers over beeldvorming en migratie, inspirerende getuigenissen en filmpjes, fijne mensen, een warme sfeer en veel goesting om aan de campagne te beginnen.

Alle informatie over deze campagne en de kick-off op zaterdag 22 september vindt u op www.11.be/kickoff.

Verwant nieuws

Alle nieuwsberichten