11.11.11 lanceert nieuwe campagne

Caritas International België 11.11.11 lanceert nieuwe campagne

11.11.11

11.11.11

24/07/2019

Changemakers. Dat zijn mensen die het verschil maken, elk op hun eigen manier. Ze streven naar een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. En ze staan centraal in de nieuwe campagne van 11.11.11. Op 28 september kun je alvast kennis maken met enkele changemakers, op de lancering van de campagne in de AB in Brussel.

Passy, Thaïs, Red, Esperanza, Awad… Deze changemakers worden door 11.11.11 in de kijker gezet voor hun strijd tegen ongelijkheid, voor klimaatrechtvaardigheid, tegen uitbuiting door grote multinationals en ga zo maar door. Maar het wordt hen moeilijk gemaakt. Steeds meer komt de vrijheid van meningsuiting onder druk te staan. Net daarom zijn changemakers belangrijker dan ooit.

Changemakers wereldwijd

Als lid van 11.11.11 steunt Caritas deze campagne. Ook wij zien dagelijks mensen die het verschil maken, in hun eigen dorp en wereldwijd. Van André en Madeleine, de vrijwilligers die ervoor zorgen dat vluchtelingen zich hier thuis voelen tot zuster Prudence, die in Oost-Congo opkomt voor de rechten van de bevolking die door mijnbouw wordt getroffen… Changemakers zetten zich in voor een wereld waar het voor iedereen goed leven is.

In deze campagne worden changemakers wereldwijd op een voetstuk gezet. Door hoopvolle verhalen, straffe acties en scherpe inhoud. Waarom? Omdat ze meer dan ooit onder druk staan en meer dan ooit nodig zijn om verandering te brengen.

Praktische info

Schrijf 28 september alvast in je agenda en verwacht je aan een wervelend programma met verhalen en changemakers van over de hele wereld. Er is muziek, er zijn interactieve sessies en de nieuwe directeur van 11.11.11, Els Hertogen, spreekt jullie toe!

Start: 16u30

Ticket: 8 euro (drankje en eten inbegrepen!)

Meer info over de campagne op 11.be/campagne

Verwant nieuws

Alle nieuwsberichten