Fiche 0: Achtergrondinformatie

Caritas International België Fiche 0: Achtergrondinformatie

© Isabel Corthier

© Isabel Corthier

24/08/2019

Deze fiche biedt geen enkele activiteit op zich aan meer bevat alle informatie die je nodig hebt (definities, verdieping van enkele basisbegrippen, cijfers, etc…) voor de activiteiten binnen Between 2 worlds.

Kenmerken

  • DOELGROEP: leerlingen van de 1ste, 2de en 3de graag van het secundair of elk ander publiek van jongeren tussen de 13 en 18 jaar oud, afhankelijk van de gekozen activiteit.
  • DUUR: Niet van toepassing

Download

Fiche 0: Achtergrondinformatie

Om dit document te openen heb je een wachtwoord nodig. Indien je dit nog niet hebt, volstaat het om simpelweg je gegevens in onderstaand formulier in te geven. Je krijgt onmiddellijk je wachtwoord en hebt hiermee gratis toegang tot alle fiches.

Onbeperkte toegang tot de pedagogische fiches
Privacy *

HET VOLLEDIGE EDUCATIEF PAKKET

Het lesmateriaal Between 2 worlds is samengesteld uit 9 verschillende fiches. 3 daarvan zijn opgemaakt om je leerlingen de basisbegrippen en -concepten te doen begrijpen rond het vluchtelingenthema (fiche 1, 2 en 3). Er wordt gebruik gemaakt van verschillende methodieken om de lessen zo ludiek en interessant mogelijk te houden (foto’s, video’s, powerpoints, etc.). Klik hier om het volledige lessenpakket te downloaden.

> IK DOWNLOAD HET VOLLEDIGE LESMATERIAAL

Verwant nieuws

Alle nieuwsberichten