Een team van professionele voogden

Voogdij van NBMV

Niet-begeleide minderjarige vreemdelingen (NBMV) zijn jongeren onder 18 jaar die zonder hun ouders in België verblijven. De professionele voogden van Caritas spelen een cruciale rol: ze zijn hun wettelijke vertegenwoordiger, verdedigen zijn of haar belangen, begeleiden en ondersteunen hem of haar en gaan samen met de minderjarige op zoek naar de meest duurzame oplossing, in ons land of elders.

Nieuws "Voogdij van NBMV"

Projecten "Voogdij van NBMV"

Focus

NBMV werden in 2016 door onze voogden begeleid

ASIELAANVRAGEN IN BELGIË TUSSEN JANUARI EN SEPTEMBER 2017.

Caritas International België

Honderden vrijwilligers zeggen neen tegen onverschilligheid tegenover vluchtelingen in nood en zetten zich in voor Caritas International. En u, wenst u zich in te zetten voor de meest kwetsbaren   ?

Ik word vrijwilliger
Caritas International België

Ik doe een gift

Wat zouden we doen zonder u en uw vrijgevigheid   ? Dankzij uw gift draagt u bij tot de strijd tegen honger, armoede en geweld. Samen geven wij een tweede kans aan mensen die uw gift het meeste nodig hebben.

Ik doe een gift