Irak : een onstabiele politieke situatie, aanvallen van de ‘Islamitische staat’, armoede en een grote groepen mensen op zoek naar bescherming, veroorzaken onzekerheid en grote noden.

Irak

Een onstabiele politieke situatie, aanvallen van de ‘Islamitische staat’, armoede en een grote groepen mensen op zoek naar bescherming, veroorzaken onzekerheid en grote noden. Humanitaire hulp en dit voor verplaatste personen, vluchtelingen en mensen zonder inkomsten, blijft een prioriteit voor onze Caritaspartner. Caritas België steunt ook nog steeds een programma voor een bijzonder kwetsbare groep: jonge moeders en pasgeborenen. We zorgen voor psychosociale begeleiding en een opvolging op vlak van voeding en gezondheid van jonge kinderen. Dit programma illustreert onze hoop op, en ons geloof in een betere toekomst voor het land.

Nieuws "Irak"

Projecten "Irak"