Caritas International heeft een team van professionele voogden samengesteld.

Voogdij van NBMV

Bepaalde migranten zijn kwetsbaarder dan andere, zoals niet-begeleide minderjarige vreemdelingen (NBMV). NBMV’s zijn jongeren onder 18 jaar die zonder hun ouders in België verblijven. Voor hen heeft Caritas International een team van professionele voogden samengesteld. Ze zijn de wettelijke vertegenwoordiger van de NBMV, ze verdedigen zijn of haar belangen, ze bouwen een vertrouwensrelatie op met de minderjarige, ze begeleiden en ondersteunen hem of haar en gaan samen met de minderjarige op zoek naar de meest duurzame oplossing, in ons land of elders.

Nieuws "Voogdij van NBMV"

Projecten "Voogdij van NBMV"

Focus

ASIELAANVRAGEN VAN SYRIËRS IN BELGIË IN 2015