Caritas International verzet zich tegen de detentie van vreemdelingen omwille van migratie-redenen. Maar omdat deze praktijk courant is in België, is het essentieel dat onze organisatie de gesloten centra kan bezoeken. Deze regelmatige bezoeken hebben tot doel migranten te informeren over hun situatie en hun rechten, hun isolement te doorbreken, psychosociale en juridische steun te bieden en hun levensomstandigheden in de centra te controleren.

Nieuws "Bezoek aan gesloten centra"

Focus

ASIELAANVRAGEN VAN SYRIËRS IN BELGIË IN 2015