Caritas International biedt professionele dienstverlening en ondersteuning aan migranten.

Hulp aan migranten

Caritas International biedt professionele dienstverlening en ondersteuning aan alle migranten, onder meer inzake gezinshereniging. We doen dat in samenwerking met de sociale dienst CAW Brabantia. Samen organiseren we ook de voogdij van Niet-begeleide minderjarige vreemdelingen (NBMV) en bezoeken we gesloten centra.

Nieuws "Hulp aan migranten"

Projecten "Hulp aan migranten"

Focus

• 30%

VAN DE MENSEN DIE IN 2016 HET VLUCHTELINGENSTATUUT KREGEN IN BELGIË, KWAMEN UIT SYRIË (7.337 MENSEN)

• 50%

van de uitgaven van Caritas International rechtstreeks geïnvesteerd in de hulp bij asiel en migratie in 2016

ASIELAANVRAGEN IN BELGIË TUSSEN JANUARI EN SEPTEMBER 2017.