Caritas International biedt professionele dienstverlening en ondersteuning aan migranten.

Caritas International biedt professionele dienstverlening en ondersteuning aan alle migranten, onder meer inzake gezinshereniging. We doen dat in samenwerking met de sociale dienst CAW Brabantia. Samen organiseren we ook de voogdij van Niet-begeleide minderjarige vreemdelingen (NBMV) en bezoeken we gesloten centra.

Nieuws "Hulp aan migranten"

Projecten "Hulp aan migranten"

Focus

ASIELAANVRAGEN VAN SYRIËRS IN BELGIË IN 2015