Vrouwen & alleenstaande moeders

Alleenstaande vrouwen of moeders met kinderen die asiel aanvragen in België, zijn meestal verzwakt door ervaringen die ze meegemaakt hebben, en komen vaak terecht in een onaangepaste opvang. Velen kennen hun rechten niet. Trouw aan haar roeping om de meest kwetsbaren te helpen, besloot Caritas International om voor deze vrouwen aangepaste opvangaccommodatie te voorzien in het voormalig klooster van de Dochters van Liefde in Louvranges.

Projecten "Vrouwen & alleenstaande moeders"

Focus

asielaanvragen in België van januari tot september 2017

vrouwen (18) en kinderen (42) begeleid in Louvranges in 2016