Kern van onze filosofie blijft dat we alle mensen die we opvangen een humane, waardige en kwaliteitsvolle begeleiding willen bieden.

Collectieve opvang

Naar aanleiding van de opvangcrisis, sinds augustus 2015, en opdat geen enkele asielzoeker op straat moest overnachten tijdens deze crisisperiode, heeft Caritas International ook collectieve opvangstructuren geopend. Een uitzonderlijk antwoord op een uitzonderlijke situatie: kern van onze filosofie blijft dat we alle mensen die we opvangen een humane, waardige en kwaliteitsvolle begeleiding willen bieden.

Nieuws "Collectieve opvang"

Projecten "Collectieve opvang"

Focus

• 14.559

ASIELAANVRAGEN IN BELGIË TUSSEN JANUARI EN SEPTEMBER 2017.

mensen opgevangen in Scherpenheuvel in 2016.

• 2.212

MENSEN VERLOREN TUSSEN JANUARI EN MEI 2017 HET LEVEN IN EEN POGING OM EUROPA TE BEREIKEN VANUIT LIBIË.

Achter elk cijfer een verhaal

Alle verhalen