Kern van onze filosofie blijft dat we alle mensen die we opvangen een humane, waardige en kwaliteitsvolle begeleiding willen bieden.

Naar aanleiding van de opvangcrisis, sinds augustus 2015, en opdat geen enkele asielzoeker op straat moest overnachten tijdens deze crisisperiode, heeft Caritas International ook collectieve opvangstructuren geopend. Een uitzonderlijk antwoord op een uitzonderlijke situatie: kern van onze filosofie blijft dat we alle mensen die we opvangen een humane, waardige en kwaliteitsvolle begeleiding willen bieden.

Nieuws "Collectieve opvang"

Projecten "Collectieve opvang"

Focus

mensen stierven op zee in slechts enkele dagen tijd (2015)